OTTELURAPORTTI ja MAALIKOOSTE Hunters – JHT 3-2 VL (0-0, 0-1, 2-1, 0-0, 1-0)

1.10.2017

Reno Goodwin onnistui ainoana maalinteossa voittomaalikilpailuissa
Reno Goodwin onnistui ainoana maalinteossa voittomaalikilpailuissa

Neljäs peli ja neljäs voitto! JHT nurin vauhdikkaalla pelillä.

Lauantaina pelattiin hyvätasoinen ja vauhdikas peli nimivahvaa Kalajoen JHT:ta vastaan. Yleisölle tarjottiin kiekkoviihdettä koko rahan edestä, kun ottelun ratkaisu siirtyi voittomaalikilpailuun saakka.

Ensimmäinen erä oli maaliton. Kotijoukkueella oli useita hyviä maalipaikkoja tehokkaan karvauksen ja hyvän liikkeen ansiosta, mutta osumia ei vaan nähty.

Toisessa erässä JHT rankaisi sitten pienestä Huntersin virheestä tilanteeksi 0-1.

Kolmanteen erään kotijoukkue teki 1-1 tasoituksen Ville Heikkisen ja Reno Goodwinin suoran hyökkäyksen tuloksena. Heikkinen syötti ja Goodwin laukoi ranteella kiekon ohi JHT:n maalissa pelanneen Petrus Lintosen. Ajassa 47:48, juuri Huntersin ylivoiman päätyttyä jäähyaitiosta tullut Iiro Ojala pääsi puolittain karkuun ja laukoi vieraat taas maalin johtoon.

Loppu olikin varsinainen trilleri. Pari minuuttia ennen loppua Hunters pääsi ylivoimalle. Tero Määttä otti aikalisänkin ja ratkaisua haettiin kuudella kenttäpelaajalla. Ja tulihan se sieltä! Vain 51 sekuntia ennen peliajan päättymistä Reko Riihinen laukoi suoraan Heikkisen syötöstä tilanteeksi 2-2. Edessä oli jatkoaika.

Jatkoajalle ei tehty maalia vaikka Hunters pääsi taas yrittämään ylivoimalla. Voittomaalikilpailussa Ari Ahokas ja Goodwin ratkaisivat voiton Huntersille. Goodwin onnistui Huntersin toisena laukojana ja Ahokas pysäytti kaikki kolme JHT:n yritystä, viimeisenä maalia yritti turhaan JHT:n kokenut Ville Rajala.

Huntersille siis neljäs voitto putkeen!

Määtän kommentti pelin jälkeen: ”Mielestäni tänään nähtiin Porvoossa loistava kiekkoilta. Joukkue oli laltautunut hyvin ja löytyi sopivassa suhteessa pelirohkeutta ja nöyryyttä joukkueen eteen pelaamiseen.

Uskottiin, että päästään tasoihin omalla pelaamisella eikä lähtenyt peli rönsyilemään, toisaalta olihan siellä paikat kyllä lisämaaleihinkin, mutta pitää olla nyt 2 pisteeseen tyytyväisiä.”

Ottelun maalikooste: https://youtu.be/40vIE-ZOCco

Tilastot: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/gamereport.php?gameid=6611&season=