OTTELURAPORTTI FPS – Hunters 3-7 (0-2, 1-4, 2-1)

5.10.2017

Hunters siirtyi viidennen peräkkäisen voiton myötä sarjakärkeen ainoana tappiottomana joukkueena!

Eilen oli vuorossa vieraspeli Forssassa. Arkipelit ovat aina vaikeita pelaajille, kun raskaan työ/opiskelupäivän päälle pitää ajatukset ja keskittyminen saada käännettyä peliin aika lyhyessä ajassa.

Huntersin tavaramerkkinä on kauden aiemmissa peleissä ollut kova vauhdinpito ja vastustajan paineistaminen heti ottelun alusta alkaen. Tässä pelissä se ei onnistunut. FPS painoi ensimmäiset minuutit peliä väkisin Huntersin päätyyn ja vierasjoukkueen peli oli tahmean näköistä. Maalia Palloseura ei kuitenkaan onnistunut tekemään.

Erän puolivälissä nähtiin illan erikoisin maali. Ensin Janne Nukarinen laukoi kiekon maalille. Maalivahdin torjunnasta ulos kimmonnut kiekko meni kuin flipperissä edestakaisin ja ohjautui FPS:n puolustajan luistimesta ohi hölmistyneen maalivahdin. Hunters pääsi maalin myötä peliin paremmin mukaan ja luistinkin alkoi liikkua totuttuun malliin. Kolmisen minuuttia tästä eteenpäin ja Nikke Kettukangas pääsi survomaan maalin etukulmalta tilanteeksi 0-2, Otto Cichoracki toimi syöttäjänä maalissa.

Toinen erä oli Huntersin näytöstä. Ensin Reko Riihinen ylivoimalla komealla laukauksella 0-3, loistavat syötöt tähän maaliin antoivat Reno Goodwin ja Ville Heikkinen. Sitten Samuli Ranto riisti kiekon hyökkäysalueella, syötti Antti Rantsille, jonka veto painui maaliin. Tilanne 0-4. FPS kavensi nopeasti tilanteeksi 1-4, mutta se ei riittänyt pysäyttämään Huntersia. Ylivoimalla ajassa 30:33 kolmikko Goodwin-Riihinen-Heikkinen oli jälleen asialla, tällä kertaa Riihinen ei laukonut vaan syötti takatolpalla vapaana olleelle Goodwinille ja tämä ei erehtynyt. Lisää seurasi, kun Janne Nukarinen riisti maalin takana kiekon ja syötti maalin eteen vapaaksi unohtuneen Tomi Roukalan maalintekoon. Toisen erän jälkeen lukemat Huntersille 1-6.

Kolmannen erän alkupuoliskolla Hunters osui vielä Roukalan rannarilla kerran ja FPS kaunisteli parilla maalilla loppulukemiksi selvän vierasvoiton maalein 3-7.

Jääkiekko on siitä hieno peli että voit näköjään olla johdossa ensimmäisen erän jälkeen 0-2 vaikka vastustaja oli selkeästi edellä. Toiseen erään saatiin sitten pelaamista paremmaksi ja viimeisteltiin hyvällä prosentilla maalipaikoista. Kolmas erä meni sitten rikkonaiseksi mutta hoidettiin se tyylikkäästi voittoon asti. Vaikka ei tämä loistopeli ollutkaan, niin täytyy olla tyytyväinen arkipeliksi vieraissa”, kommentoi Tero Määttä peliä.

 

Ottelun maalikooste: https://www.youtube.com/watch?v=c47qCdir2tE

Tilastot: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/gamereport.php?gameid=6687&season=