Hunters – Pyry 1-6 (0-0, 1-2, 0-4)

22.1.2018

Pyry vei ansaitusti pisteet Nokialle

Kymmenen päivää aiemmin joukkueet kohtasivat Nokialla ja tuolloin Huntersin 1-2 voittoon päättyneessä pelissä porvoolaiset hallitsivat peliä toisesta erästä alkaen varsin selkeästi. Reilu viikko muutti voimasuhteet täysin päälaelleen.

Hunters oli ensimmäisessä erässä aktiivinen ja loi tukun hyviä maalipaikkoja, Pyryn hyökkäykset olivat harvassa ja maalittomaksi jäänyt avauserä oli selvästi Huntersin paras.

Toisessa erässä Pyry värkkäsi ensimmäisen seitsemän minuutin kuluessa kaksi maalia, mutta oikeastaan vasta erän puoliväin kohdalla Hunters kyllä putosi rattailta. Viisikon etäisyydet kasvoivat, luistelu ei vaan riittänyt ja vieraat veivät loppuerää aikalailla mielin määrin Huntersin Toni Lehikoisen kavennuksesta huolimatta.

Kolmas erä oli hengetön. Jotenkin tekeminen oli  loppunut, jäähyt kostautuivat ja Pyry teki erässä peräti neljä maalia (kolme ylivoimalla) ja voitti lopulta maalein 1-6.

Tämän pelin jälkeen voi suuntana olla vain ylöspöin, jos pisteitä mielitään loppusarjassa saalistaa. Viikonvaihteessa kohdataan ensin lauantaina Hokki kotona ja sunnuntaina Pyry jälleen vieraskentällä. Kukaan ei ole sanonut, että pisteiden saaminen olisi loppusarjassa helppoa ja Huntersilla on kaikki eväät saada voittoja jatkossa, kun vain oma tekeminen ja yhtenäisyys saadaan kuntoon.

Ottelun tilastot: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/gamereport.php?gameid=62410&season=

Maalikooste: https://www.youtube.com/watch?v=o2uqEYQ-i_Y