1. välierä Hunters – JHT 3.3. klo 17:00

3.3.2018

Hunters lähtee tavoittelemaan Suomi-sarjan mestaruutta

Hunters selvitti ensimmäistä kertaa tiensä Suomi-sarjan välieriin voittamalla ratkaisevassa viidennessä puolivälierässä HC Indiansin maalein 5-1. Otteluvoitot menivät siten Huntersille 3-2 ja HCIK:lla alkoi kesäloma.

HCIK oli sitkeä vastus, joka näytti heti ensimmäisessä pelissä Porvoossa kaapin paikan kotijoukkueelle ottamalla 2-5 vierasvoiton. Tästä sisuuntuneena Hunters ryhdistäytyi ja toinen peli Kaarinassa oli jo hyvä esitys ja voitot saatiin tasoihin 1-1. Kolmas peli Porvoossa oli tasainen vääntö, jonka kotijoukkue vei lopulta 5-2 lukemin. Kaarinassa pelattu neljäs koitos oli jo Huntersin hallinnassa, mutta HCIK tuli kaksi kertaa kolmen maalin takaa tasoihin ja vei voiton lopulta jatkoajalla. Viides ja ratkaiseva peli oli sitten Porvoossa Huntersin hallintaa täydet 60 minuuttia ja päättyi selvään 5-1 voittoon.

Välierissä, jotka pelataan edelleen paras viidestä systeemillä (kolmella voitolla jatkoon), kohdataan JHT Kalajoelta. Huntersilla on kotietu paremman runkosarjan sijoituksen ansiosta ja ensimmäinen peli on nyt lauantaina klo 17:00 Kokonniemen jäähallissa. Toinen välieräpari on Pyry – KOOVEE.

Joukkueet kohtasivat ylemmässä loppusarjassa kahdesti molempien pelien päättyessä kotivoittoihin. Ensimmäisen pelin jälkeen sarja jatkuu tiistaina 6.3. Kalajoella ja torstaina 8.3. Porvoossa. Tarvittaessa neljäs ja viides peli on lauantaina 10.3. Kalajoella ja 11.3. Porvoossa.

Huntersin kokoonpano julkistetaan klo 12 mennessä.

Liput otteluun edelleen 10/5/3€. Buffa palvelee ja Hunters-PUB avataan kaukalon päädyssä klo 16:30.

Ottelun tulosseuranta: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/gamereport.php?gameid=63333&lang=fi

Peli on katsottavissa myös suorana nettilähetyksenä Elisan Fanseat -palvelussa osoitteessa: https://www.fanseat.com/schedule?search=Suomi-sarja

TERVETULOA KANNUSTAMAAN JA VIIHTYMÄÄN!