SOPIMUSUUTISIA – Robin Saari ja Jesse Kankkunen uusina puolustukseen, Teemu Runsala jatkaa

25.5.2017

Huntersin puheenjohtaja Markku Välimäki ja Robin Saari tyytyväisinä sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen
Huntersin puheenjohtaja Markku Välimäki ja Robin Saari tyytyväisinä sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen

SOPIMUSUUTISIA – Robin Saari ja Jesse Kankkunen uusina puolustukseen, Teemu Runsala jatkaa

Hunters on solminut ensi kautta koskevat pelaajasopimukset kahden puolustajan ja yhden hyökkääjän kanssa.

Robin Saari siirtyy Huntersiin KJT:sta. 24-vuotias puolustaja on saanut kiekko-oppinsa Espoossa ja hän on pelannut Bluesin juniorijoukkueissa A-, B- js C- junioreiden SM-sarjoissa. Juniorivuosien jälkeen tie vei kahdeksi kaudeksi Vantaalle Mestikseen ja nyt kahden KJT kauden jälkeen siis Porvooseen. Robinilla on takanaan 89 Mestis-peliä ja Suomi-sarjassa hän on pelannut 64 peliä.

”Ollaan jo pari vuotta yritetty saada Robinia Huntersiin, mutta aina on ollut mutkia matkassa. Olen todella tyytyväinen että nyt päästiin sopimukseen. Robin on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan hyvällä tasolla eri rooleissa”, kommentoi päävalmentaja Tero Määttä nyt tehtyä sopimusta.

Toinen puolustukseen liittyvä pelaaja on Jesse Kankkunen. Jesse on 21-vuotias Karhu-Kissojen A-nuorista siirtyvä pakki, jolla on edessään ensimmäinen kausi Suomi-sarjassa.

Jesse on nuori pelaaja, joka hyppää nyt miesten peleihin. Pelannut isolla vastuulla juniorijoukkueessa ja tuo meille aktiivisuutta ja kiekollista pelaamista lisää.

Pyrimme siihen että ensi kaudella meidän puolustajat pelaa monipuolisemmin ja aktiivisemmin etenkin hyökkäysalueella ja tähän molemmat Robin ja Jesse sopii hyvin”, sanoo Määttä.

Joukkueessa jatkaa 22-vuotias Huntersin oma kasvatti sentterinä pelaava Teemu Runsala.

Miika Runsala puolestaan siirtyy Kalajoelle JHT:n riveihin.

Huntersilla on nyt julkistettujen sopimusten myötä kasassa sopimukset kahden maalivahdin, kuuden puolustajan ja kymmenen hyökkääjän kanssa.