SOPIMUKSIA - Ville Heikkinen siirtyy Huntersiin, Vili Peräkylä edustuksen rinkiin

1.6.2017

Heikkinen ja Huntersin edustajat Markku Välimäki sekä Tiina Karvonen olivat tyytyväisiä sopimukseen
Heikkinen ja Huntersin edustajat Markku Välimäki sekä Tiina Karvonen olivat tyytyväisiä sopimukseen
Tero Määttä ja uusien haasteiden edessä oleva Vili Peräkylä
Tero Määttä ja uusien haasteiden edessä oleva Vili Peräkylä

Hunters täydentää hyökkäystään, kun Ville Heikkinen siirtyy Porvooseen Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueesta. Heikkinen on 23-vuotias hyökkääjä, joka on pelannut kahden viime kauden aikana 32 runkosarjan peliä Mestiksessä ja 26 peliä A-Nuorten liigassa.

Meillä oli sentteriosastolla vajausta ja Villen sopimuksen myötä saatiin sitä osastoa paremmaksi. Ville tulee sarjaporrasta alemmaksi hakemaan uutta potkua uralleen. Villestä huomaa että on todella motivoitunut tästä haasteesta ja on asettanut itselleen riman korkealle henkilökohtaisiin sekä joukkueen tavoitteisiin”, kertoilee päävalmentaja Tero Määttä

Vili Peräkylä on myös tehnyt sopimuksen Huntersin kanssa. Vili on18-vuotias Huntersin kasvatti ja pelipaikaltaan hyökkääjä.

Näemme Vilissä tulevaisuuden edustuksen pelaajan ja pääsee nyt haastamaan itseään kovempien jätkien seurassa, mikä varmasti kehittää häntä parhaiten. Jos pelipaikka irtoaa meillä niin hyvä mutta muussa tapauksessa pelaa isolla vastuulla A-junioreissa", taustoittaa Määttä.

Huntersissa ollaan iloisia siitä, että voidaan tarjota seuran omalle kasvatille tilaisuus kehittyä ja mennä eteenpäin Porvoossa”, toteaa joukkueenjohtaja Jussi Talvio

Huntersin pelaajatilanne: https://www.porvoonhunters.fi/joukkue/