Hunters julkistaa 17 pelaajasopimusta

18.7.2018

Robin Saari jatkaa Porvoossa
Robin Saari jatkaa Porvoossa

Teemu Väisänen Jokipojista Huntersiin, Robin Saari jatkaa puolustuksessa, Miika Runsala palaa Porvooseen

Sami Ryhäsen luotsaaman Huntersin pelaajarunko alkaa hahmottua ja julkistammekin nyt 17 sopimusta kaudelle 2018-2019.

Teemu Väisänen siirtyy Huntersiin Mestiksen Jokipojista. Oikea käsi alhaalla pelaava laituri on pelannut urallaan 94 Mestis-peliä Kiekko-Vantaassa ja Jokipojissa.

Miika Runsala palaa kotiseuraansa voitettuaan viime kaudella Suomi-sarjan mestaruuden JHT:n riveissä.

”Väisänen tuo vauhtia ja tuoretta Mestis-kokemusta joukkueeseen. Runsala puolestaan kävi Kalajoella maistamassa menestystä. Hienoa, että hän halusi jatkaa uraansa kotikaupungissa”, sanoo päävalmentaja Sami Ryhänen.

Puolustuksessa jatkaa jo ennestään tuttu nelikko, Robin Saari, Jimi Toivonen, Jere Pulkkinen ja Jesse Kankkunen.
”Olemme todella tyytyväisiä, että Saari halusi jatkaa Huntersissa, hän on esimerkillinen pelaaja sekä jäällä että jään ulkopuolella.
Toivosen, Kankkusen ja Pulkkisen jatkoa ei tarvinnut miettiä yhtään, mieluisia jatkajia kaikki kolme”, kertoilee Ryhänen.

Jatkosoppareihin ovat nimensä raapustaneet Jevgeni Soloviev, Otto Cichoracki, Vili Peräkylä ja Toni Lehikoinen.
Ryhänen: ”Soloviev on työteliäs kaveri, joka jättää aina kaikkensa kentälle. Hän siirtyi meille Ketterästä kesken viime kauden. On mukavaa, että hän halusi jatkaa Huntersissa. Taistelija Cichoracki puolestaan aloittaa Porvoossa jo neljännen kautensa. Taitava ja mainiolla pelikäsityksellä "varustettu" Peräkylä sekä hyvän laukauksen omaava Lehikoinen debytoivat viime kaudella miesten sarjoissa.”

Hyökkäykseen liittyvät 1996-syntyneet Nico Björkbacka Kiekko-Vantaasta, Miska Varjosaari Karhu-Kissoista, Perttu Lesch Haukoista ja Patrik Mallenius Viikingeistä.
Ryhänen: ”Tämän nelikon myötä saamme nuoruuden innon lisäksi paljon vauhtia, urheilullisuutta ja taitoa jengiin. Tervetuloa Porvooseen.”

Mielenkiintoisia nuoria pelaajia edustavat 18-vuotias Jonne Brygger ja 16-vuotias Leevi Hyypiä.
”Huntersin kasvatti Brygger on pelannut Jokereissa A/B/C-SM-sarjoissa. Hän oli viime kaudella B-SM joukkueen kapteeni ja halusi nyt palata kotikaupunkiinsa. Hyypiä on pari vuotta nuorempi ja hän teki viime kaudella murhaavaa jälkeä Huntersin riveissä C-junnujen Mestiksessä. Nyt hän pääsee katsastamaan vauhtiaan miesten kanssa”, sanoo Ryhänen

Maalivahti Dominik Salama siirtyy Huntersiin Karhu-Kissoista.
Ryhänen: ”Olen kuullut paljon hyvää Salaman taidoista ja nähnyt joitakin hänen pelejään. Hän pelasi hyvän viime kauden Kissojen A-SM joukkueessa ja nyt on aika siirtyä miesten peleihin.”

Päävalmentaja Ryhäsen lisäksi valmennukseen liittyy Huntersin junioreissa useita ikäluokkia valmentanut Tero Oinonen. Huollossa jatkavat monitoimimies Tapani Rinne ja aina luotettava Guy Roos. Joukkueenjohtajana jatkaa edelleen Jussi Talvio.

Joukkueen rakennus jatkuu ja muutamalle pelaajalle on vielä tilaa. Hunters käy parhaillaan neuvotteluja usean pelaajan kanssa ja julkaisemme lisää sopimuksia vielä kesän mittaan.