Harjoituspelien satoa

27.8.2018

Harjoituspelit aloitettiin 15.8. Porvoossa, jossa Hunters kohtasi Titaanit. Peli oli pitkälti Huntersin hallussa, mutta maaleja ei onnistuttu tekemään ainoatakaan ja Titaanit vei voiton maalein 0-3.

Seuraavana viikonvaihteena pelattiin vieraissa Kiekko-Vantaa A:ta vastaan ja siitä pelistä saatiin pienellä rosterilla puhdas 1-6 voitto.

Lauantaina 25.8. vietettiin päivä Kotkassa Karhulalainen-turnauksen merkeissä. Mukana olivat Huntersin lisäksi Kotkan Titaanit, HC Giants ja Haukat. Ohjelmassa oli kolme kahden erän mittaista peliä.
Tuloksina voitto HC Giantsista, tappio Haukoille rankkareilla sekä voitto Titaaneista.
Ensimmäinen peli Giantsia vastaan oli ihan ok, varsinkin toinen erä. Toinen matsi Haukkoja vastaan meni vähän ohi, kun hallinnasta huolimatta emme saaneet riittävästi maaleja aikaiseksi ja annettiin jäkeläisille liikaa tilaa puolustuspäässä. Kolmanteen saatiin taas koneet käyntiin ja kaksi ensimmäistä peliään voittanut Titaanit kaatui puhtaasti 3-0. Turnausvoitto saatiin siten Porvooseen.

Paljon on vielä tekemistä ennen sarjan alkua, mutta ajoittain luistin liikkui ja peli oli jo ihan lätkän näköistä. Tästä jatketaan kohti Suomen Cupin pelejä.