Jarmo Jokila sopimukseen Huntersin kanssa

26.9.2018


Hunters saa kovan luokan pelimiehen riveihinsä, kun Jarmo Jokila päätyi tekemään sopimuksen Porvooseen. Sopimus kattaa kauden 2018-2019

Jarmo Jokila siirtyy Huntersin riveihin TUTOsta, jonne hän siirtyi kesken viime kauden monikansallista Erste Liigaa pelaavasta MAC Budapestin joukkueesta.

Jokila on kokenut 32-vuotias laituri. Hän on TPS:n kasvatti ja meriiteistä löytyy 65 peliä Liigaa Tepsissä ja Saipassa, 180 peliä Mestistä etupäässä TUTO:n ja Kiekko-Vantaan paidassa. Hän on myös pelannut useita kausia ulkomailla mm. Slovakian, Puolan ja Tanskan pääsarjoissa. Kaudella 2008-2009 hän voitti Mestiksen pistepörssin TUTOssa ja valittiin sarjan parhaaksi pelaajaksi. Mestiksessä hän on takonut pisteitä 180 ottelussa lähes piste per peli tahtia (70+92=162 pinnaa).

”Hunters on tuttu seura, kun sain viime syksynä harjoitella Porvoossa muutaman viikon ajan ja olen nyt ollut mukana jäällä elokuusta alkaen. Siviilikuviot toivat meidät perheen kanssa Vantaalle ja sieltä käsin on helppo kulkea Porvooseen harkkoihin. Odotan innolla tulevia pelejä ja on hienoa päästä taas tositoimiin”, kommentoi Jokila sopimusta.

”Jokila tuo koppiin ja jäälle valtavan määrän kokemusta ja taitoa. Hienoa saada tällainen ammattimies nuoreen joukkueeseen ja Porvoossa voidaan olla ylpeitä siitä, että hän halusi liittyä juuri meidän joukkueeseemme”, sanoo tyytyväinen Huntersin päävalmentaja Sami Ryhänen.

TERVETULOA HUNTERSIIN JAMO!