Tänään Kokonniemen jäähallissa pelataan kuuma paikalliskamppailu Hunters – Haukat

10.10.2018Ottelu alkaa klo 18:30, otteluisäntänä Hunters C2-joukkue

Viime kaudesta aika lailla muuttunut ja Huntersin tavoin nuorentunut Haukat on pelannut alkukauden viidessä pelaamassaan matsissa pirteästi. He ovat napanneet voitot Titaaneista kotonaan ja Laser HT:sta vieraissa. Kaksi kertaa he ovat kärsineet niukan maalin tappion ja Kiekko-Espookin voitti avauspelin vain kahdella maalilla 1-3.

Mielenkiintoa otteluun tuovat molemmissa joukkueissa esiintyvät entiset Haukka- ja Hunters-pelaajat, jotka pääsevät nyt tositoimiin vanhaa seuraansa vastaan. Haukkojen pistekärki on Porvoossa edelliset neljä kautta pelannut Antti Rantsi. Huntersin paidassa nähdään puolestaan kolme ex-Haukkaa: Jimi Toivonen, Perttu Lesch ja Juuso Laukkanen.

Hunters-juniorit ovat vahvasti mukana pelissä. C2/04-joukkue toimii otteluisäntänä ja ottelussa on heidän järjestämänsä arpajaiset, joiden tuotto menee suoraan junnujoukkueelle. Arpajaisissa palkintoina mm. pääsylipit lokakuun lopun NHL-joukkueiden harjoitustapahtumaan Hartwall-areenalle.

Kaikki Hunters-juniorithan ovat saaneet vapaan sisäänpääsyn jokaiseen peliimme aikaisempinakin vuosina, mutta tälle kaudelle olemme halunneet syventää yhteistyötä. Olemme mm. tarjonneet otteluisännyysmahdollisuuksia, mikä tarkoittaa, että juniorijoukkueet saavat otteluissamme suht. vapaasti markkinoida omaa toimintaansa ja samalla tehdä eri keinoin varainhankintaa. Juniorijoukkueiden apu, mm. järjestysmiestehtävissä sekä ottelutapahtumajärjestelyissä, on otettu kiitollisena vastaan edustusjoukkueen toimijoiden keskuudessa. On ollut myös ilo nähdä ja tutustua iloisiin junioreihin edustuksen peleissä. Toivottavasti tästä saataisiin luotua perinteet tulevillekin vuosille Hunters-yhteisössä, sillä tilannehan on moninkertainen ”win”, kun kahden seuran myötä myös yleisö pääsee nauttimaan oheispalveluista ja mm. arpajaisvoitoista” kertoilee Porvoon Huntersin varapuheenjohtaja Tiina Seppänen.

Ottelu alkaa klo 18:30, TERVETULOA!