Hunters – Pyry 13.10. klo 16:00

13.10.2018

Hunters on ollut vahva kotomaan alkukaudesta.
(kuva Janne Penttinen)
Hunters on ollut vahva kotomaan alkukaudesta. (kuva Janne Penttinen)

Suomi-sarjan kärkikamppailu Porvoossa

Lauantain pelissä kohtaavat tutut, mutta uudistuneet kilpakumppanit Hunters ja Pyry Nokialta. Kyseessä on kierroksen ehdoton kärkimatsi, kun vastakkain ovat sarjan kakkonen ja nelonen, joten luvassa on tasokasta kiekkoviihdettä.

Pyry on pelaamastaan kuudesta ottelusta hävinnyt vain avauspelinsä. Kahdessa edellisessä pelissään heille ei tehty yhtään maalia ja voittolukemat olivat vakuuttavat 7-0 ja 0-8. Pyryn pistekärjet ovat tällä hetkellä Henri Sandvik, Aleksi Niemi ja Tomi Wilenius, nämä kaikki ovat pistepörssin 10 parhaan joukossa. Maalivahtikaksikko Wille Mattila ja Mikael Saari ovat niin ikään torjuntatilastoissa 5 parhaan joukossa.

Pyry vieraili Porvoossa Suomen Cupin pelissä, joka päättyi Huntersin selvään voittoon. Heiltä kuitenkin puuttui pelistä monta runkopelaajaa ja varmaa on , että Hunters ei tänään saa voittoa yhtä helposti.

Hunters on ollut alkukaudella vahva kotonaan. Kaikki 5 peliä ovat päättyneet kotivoittoon ja jokaisessa on onnistuttu tekemään vähintään 6 maalia. Kaksi viimeisintä peliä olivat lupaavia, Riemu kaatui ehjän esityksen jälkeen 6-2 ja Haukkojen yli luisteltiin iloisessa maalintekokilpailussa maalein 10-3. Pistepörssikin näyttää hyvältä, Miska Varjosaari surffaa kakkosena (8+4=12) ja Teemu Mielonen kuutosena (4+7=11).

Huntersin kokoonpano julkaistaan puolen päivän aikoihin.

Tulosseuranta osoitteessa: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/gamereport.php?gameid=6115&season=2019

TERVETULOA SEURAAMAAN, KANNUSTAMAAN JA VIIHTYMÄÄN!