30:14 3-1 YV MALLENIUS Patrik (TOIVONEN Jimi, LESCH Perttu)
36:50 3-2 OLKINUORA Alex (SANDVIK Henri, NIEMI Aleksi)
55:28 4-2 YV RUNSALA Miika (MIELONEN Teemu)
56:43 5-2 MALLENIUS Patrik (BRYGGER Jonne, KUMIN Mikko)

MATTILA Wille 7 + 7 + 5 = 19 torjuntaa

Jäähyt:
Hunters 7x2min, 1x10min = 24min
Pyry 6x2min=12min

Hunters sai lauantain peliin Pyryä vastaan lentävän lähdön, kun vain 18 sekunnin pelin jälkeen kiekko löytyi vieraiden maalilla torjuneen Wille Mattilan selän takaa. Teemu Mielonen polkaisi oman pään aloituksen jälkeen keskialueelta puolittaiseen läpiajoon ja perässä seurannut Teemu Väisänen iski maalilta irtokiekon sisään. Vapauttavan syötön Mieloselle tarjoili Perttu Lesch.

Toisen erän neljännellä minuutilla verkko heilui taas Pyryn maalilla. Patrik Mallenius nousi vahvasti keskeltä ja jätti kiekon Jevgeni Solovieville, joka pääsi laukomaan vastustajan puolustajan edestä tilanteeksi 2-0. Toisena syöttäjänä maalissa oli Otto Melkinen.

Pyryn kavennus nähtiin, kun Huntersin hyökkäykseen lähtö epäonnistui ja Pyry pääsi siniviivalta kääntämään pelin takaisin kotijoukkueen puolustusalueelle. Koko viisikko oli hieman myöhässä ja taitava laukaus painui verkon perukoille.

Erän puolivälissä Huntersin ylivoima puraisi ja Mallenius pääsi laukomaan aloituspisteen kohdalta tilanteeksi 3-1. Syötöt maaliin saivat Jimi Toivonen ja Lesch. Pyry tuli vielä muutama minuutti ennen erän loppua maalin päähän ja erätauolle mentiin 3.2 lukemissa.

Kolmannessa erässä Pyry yritti vimmatusti tasoitusta, mutta Hunters puolusti sitkeästi koko joukkueena ja Huntersin maalilla loistopelin pelannut Dominik Salama hoiti loput. Kun peliä oli jäljellä enää viitisen minuuttia, pääsi Hunters ylivoimalle. Mielonen laukoi kiekon maalille ja Miika Runsala paukautti maalin kulmalta paluukiekosta tilanteeksi 4-2. Tästä reilun minuutin päästä Mallenius teki illan toisen maalinsa hienolla henkilökohtaisella suorituksella Jonne Bryggerin ja Mikko Kuminin toimiessa syöttäjinä. Mallenius ajoi kovalla luistelulla röyhkeästi maalille ja siirsi kiekon tolpan vierestä sisään.

Pelissä riitti vauhtia ja taistelua, paljon hienoja tilanteita, blokkeja, torjuntoja, tunnetta – kaikkea sitä mitä hyvään jääkiekkopeliin kuuluukin. Pyry pelasi hyvin ja laukoi enemmän, mutta Hunters puolusti ja oli tehokas maalipaikoissa.

Hyvä voitto yhdestä Suomi-sarjan ennakkoon kovimmista joukkueista. Olen ylpeä koko joukkueesta, jokainen pelaaja teki duunia ja otti osumia joukkueen eteen. Eipä siinä valmentaja voi enempää vaatia”, sanoi tyytyväinen Sami Ryhänen pelin jälkeen.