VIIKONLOPUN ENNAKKO

19.10.2018

Jonne Brygger on ollut alkukauden peleissä tehokas, 8 pelissä tehot 5+4=9. Kuva Janne Penttinen.
Jonne Brygger on ollut alkukauden peleissä tehokas, 8 pelissä tehot 5+4=9. Kuva Janne Penttinen.

Lauantaina Hunters kohtaa kotonaan yhden sarjan ennakkosuosikeista, kun Kajaanin Hokki saapuu etelän reissulle. Sunnuntaina vuorossa vieraspeli Porissa arvoituksellista Karhu HT:ta vastaan

Kajaanin Hokki on lähtenyt kauteen vahvalla ja ”suomalaistuneella” joukkueella, kun viime kauden ulkomaalaispelaajat on korvattu laadukkailla ja kokeneilla kotimaisilla pelimiehillä. Puolustuksesta löytyy esimerkiksi ”nuoruuden innolla” edelleen luutiva Jarkko Heikkinen sekä Hokissa aiemmin Mestistä pelannut ja Hermeksestä tälle kaudelle Kajaaniin palannut Risto Mattila. Hyökkäykseen on saatu mm. Ketterästä Jesperi Viikilä ja Rokista Tuomas Komulainen. Kun tähän vielä lisätään viime kaudella Suomi-sarjan parhaaksi maalivahdiksi valittu Pyrystä siirtynyt Tomi Rautio, niin ei ihme, että Hokkia pidetään yhtenä sarjan vahvimmista ennakkosuosikeista.

Hokki on sarjassa kuudentena vain kaksi pistettä Huntersin jäljessä. Viikilän ketju, jossa laitureina pelaavat Heikki Klemetti ja Arttu Leskinen, on ollut alkukauden peleissä Hokin tehokkain kolmikko.

Lauantain peli alkaa Kokonniemen jäähallissa kello 16:00.

Sunnuntaina Hunters matkustaa Poriin, jossa on ohjelmassa peli Karhu HT:ta vastaan. Porilaiset ovat pelanneet joukon tasaisia pelejä vaikka ensimmäinen kolmen pinnan voitto heiltä vielä puuttuukin. Pyry voitti Karhun Nokialla vasta jatkoajalla, S-Kiekko kaatui rankkareilla ja JHT sai vaivoin puristettua Porissa maalin voiton itselleen. Karhun kokoonpano vaihtelee paljon pelistä toiseen, mutta Porissa he saavat varmasti hallille kovan nipun. Puolustuksen johtohahmoina heillä ovat Atte Valli ja Robin Leppänen. Hyökkäyksen suurimmista tehoista on vastannut Kasperi Nuto ja unohtaa ei sovi vasta neljä peliä pelannutta Samuli Virkkusta. Maalissa Veli-Matti Mäkinen on pitänyt monessa pelissä joukkuetta pystyssä.

Oman mausteensa peliin tuo varhainen alkamisaika, kiekko tippuu jäähän Isomäen jäähallissa klo 12:30. Tietää aikaista lähtöä Huntersille, mutta toisaalta ollaanhan sitten ajoissa takaisin Porvoossa.

Hunters lähtee viikonlopun peleihin taistelemaan. Rosteri on terveenä ja pelaajat ovat valmiita jättämään taas kerran kaikkensa kentälle.

Tervetuloa hallille kannustamaan kotijoukkuetta kamppailussa arvokkaista sarjapisteistä!