Hunters - Hokki 4-3 ja Karhu HT - Hunters 3-8

#55 Nico Björkbacka, tehot lauantaina 1+0 ja sunnuntaina 1+3 kuva Janne Penttinen
#4 Jarmo Jokila, tehot lauantaina 0+2 ja sunnuntaina 1+2
#4 Jarmo Jokila, tehot lauantaina 0+2 ja sunnuntaina 1+2 kuva Janne Penttinen

Viime viikonvaihteen peleistä täydet pisteet

Lauantain kärkikamppailussa saatiin vieraita kaukaa, kun Kajaanin Hokki luisteli Porvoon Kokonniemen kaukaloon Huntersia vastaan. Peli oli vauhdikasta ja hyvää Suomi-sarja kiekkoa. Hunters oli hienoisesti niskan päällä ottelun toista erää lukuun ottamatta. Kolmannen alkuun saakka maaleja tehtiin vuorotahtiin, mutta erän puolivälissä nähtiin pelin ratkaisut, kun Patrik Mallenius ja Teemu Mielonen siirsivät Jarmo Jokilan syötöistä Huntersin jo 4-2 johtoon. Huntersin kaksi ensimmäistä maalia menivät Mielosen ja Nico Björkbackan nimiin. Ottelun maalikoosteesta kannattaa katsoa Huntersin neljäs maali, jossa Jokila tarjoilee passin Mieloselle Hokin pakkien välistä ja tämä vie kiekon varmasti maaliin. Loistosuoritus molemmilta.

Sunnuntaina matkustettiin Poriin, jossa peli Karhu HT:ta vastaan alkoi jo 12:30. Varhainen lähtö ei Huntersia haitannut ja porilaiset jaksoivat erän verran pysyä vauhdissa mukana. Peli päättyi lukemiin 3-8. Huntersin jokaisessa maalissa oli eri tekijä, joten onnistumisia saatiin laajalla rintamalla. Ottelun tehokkain oli Nico Björkbacka 1+3=4.