Ennakko Titaanit - Hunters 31.10. klo 18:30

31.10.2018


Huntersilla on nyt ohjelmassa neljä peliä vieraissa ennen seuraavaa kotimatsia. Urakka aloitetaan tänään keskiviikkona Kotkassa, jossa vastaan asettuu Kotkan Titaanit.

Titaanit on aloittanut kauden alle odotusten. Joukkue on sarjan jumbona ja saldona heillä on 12 pelin jälkeen vain yksi piste. Kotkalaiset ovat koittaneet kaikkensa ja valmentajakin vaihdettiin, mutta umpisolmu ei ole toistaiseksi auennut. Joukkue on kuitenkin esittänyt lupaavia otteita varsinkin kotikaukalossaan, kaksi viimeisintä peliä Kotkassa ovat olleet tiukkoja ja niissä Hokki ja Raahe-Kiekko ylsivät vain vaivoin voittoihin. Tänään Kotkassa on ilmaispeli ja paikalle odotetaan runsasta yleisöä. Huntersin pitää kyllä pystyä parhaimpaansa, jotta pinnoja saadaan mukaan kotimatkalle. Titaanien parhaat pistemiehet ovat alkukaudella olleet kokeneet Petja Summanen sekä Roope Lantta. Mielenkiintoista on myös seurata alkukauden palaamatta olleen Juho Luukkosen paluuta Titaanien riveihin.

Hunters lähtee peliin kuvan mukaisella kokoonpanolla. Maalivahtiosastolle saatiin täydennystä, kun HC Vantaan maalivahti Aaro Peltonen siirtyy Huntersiin neljän ottelun mittaisella lainapestillä. Dominik Salama loukkaantui viime pelissä ja hänen tilannettaan sekä toipumistaan seurataan päivä kerrallaan.

Peli alkaa klo 18:30, tulosseuranta löytyy täältä: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/gamereport.php?gameid=6316&lang=fi