Neljän pelin ”vieraskiertue” päätökseen

10.11.2018

Kuva Harri Hedman

Hunters pelasi neljä peräkkäistä vieraspeliä ja tuloksena oli kolme voittoa ja yksi tappio

Vieraspelit alkoivat 31.10. Kotkassa, jossa Hunters ei ollut parhaimmillaan. Luistelu ja taistelu puuttuivat ja isäntäjoukkue Titaanit karkasi toisen erän alkupuoliskolla jo 3-0 johtoon ja Hunters ei kolmannen erän kiristään huolimatta päässyt kuin maalin päähän. Pisteet jäivät Kotkaan maalein 3-2 (1-0, 2-1, 0-1).

Viime viikonvaihteessa matkustettiin Pohjanmaalle Muik Hockeyn ja S-Kiekon vieraaksi. Reissu oli tuloksekas ja mukaan saatiin täydet kuusi pinnaa. Muik-pelissä Hunters karkasi ensimmäisessä erässä Toni Lehikoisen (2) ja Miika Runsalan (1) maaleilla 1-3 johtoon. Toisessa erässä peli olisi pitänyt ”naulata”, mutta maaleja ei saatu vaan millään aikaiseksi vaikka pelin hallinta oli selvästi Huntersilla. Kolmannessa erässä Muik tuli lopussa maalin päähän ja loppulukemat siis 2-3 Huntersille. Maalissa lainavahti Aaro Peltonen oli mies paikallaan, 32 torjuntaa torjuntaprosentilla 94,12%.

S-Kiekko oli myös tiukka vastus. Peli eteni ensimmäisen erän jälkeen tasatilanteessa 1-1 lähes kolmanteen erään saakka. Ajassa 48:25 kesken isäntien kovan painostuksen Jonne Brygger karkasi alivoimalla läpiajoon ja siirsi Huntersin 1-2 johtoon. Pari minuuttia ennen loppua Teemu Väisänen pamautti hienon harhautuksen jälkeen illan toisen maalinsa ja Viljami Korhonen sinetöi loppulukemiksi 1-4 tyhjään maaliin. Huntersin maalissa Juuso Laukkanen pelasi mallikkaasti, 26 torjuntaa 96,30%.

Perjantaina 9.11. matkustettiin jälleen, tällä kerralla Nokialle Pyryä vastaan. Ensimmäinen erä oli pelillisesti Huntersin ja Jarmo Jokila iskikin suoraan syötöstä ottelun avausmaalin erän viimeisellä minuutilla. Toisessa erässä Huntersin luovutti otteen isännille ja Pyry onnistui tasoittamaan ylivoimamaalilla tilanteeksi 1-1.

Kolmannen erän lopussa nähtiin sitten ottelun ratkaisu. Pyry siirtyi 2-1 johtoon, kun peliä oli pelaamatta vajaa 7 minuuttia. Hunters ei tästä hätkähtänyt vaan jatkoi omaa hyvää luisteluaan ja palkinto saatiin ajassa 56:50, kun Patrik Mallenius pääsi oikealta laidalta kaksin Pyryn maalivahdin kanssa ja tasoitti tarkalla laukauksella tilanteeksi 2-2. Voittomaali syntyi ajassa 58:11, kun Vertti Vuoksiala nousi oikea-aikaisesti maalin kulmalle ja pääsi kaksi kertaa laukomaan kohti maalia. Toinen yritys onnistui ja Hunters voittoon maalein 2-3. Jälleen kerran hyvä maalivahtipeli oli mahdollistamassa voittoa, torjuntavuorossa olleelle Aaro Peltoselle kertyi 34 torjuntaa 94,44%.

Tänään palataan kotihalliin, jossa kohdataan Muik Hockey toistamiseen viikon sisään. Ottelu alkaa klo 16:00. TERVETULOA!