PELIPÄIVÄ! Pudotuspelit käyntiin Porvoossa lauantaina 2.3. klo 16:00

2.3.2019

Kuva Janne Penttinen
Kuva Janne Penttinen

Hunters kohtaa puolivälierissä Suomi-sarjan hallitsevan mestarin JHT:n Kalajoelta

Suomi-sarjan runkosarja on saatu päätökseen ja viikonloppuna lähtevät pudotuspelit käyntiin neljällä paikkakunnalla. Runkosarjan kolmonen Hunters kohtaa kuudenneksi sarjassa tulleen JHT:n Kalajoelta. Muut otteluparit ovat Kajaanin Hokki - D-Kiekko Jyväskylä, Kiekko-Espoo - HC Indians Kaarina ja Nokian Pyry - FPS Forssa. Systeemi on ns. paras viidestä eli jatkoon tarvitaan kolme voittoa.

Huntersin vastustaja JHT on pelannut vahvan kevätkauden ja se hävisi ylemmässä loppusarjassa vain yhden pelin. Viime keväänä joukkueet olivat vastakkain välierissä ja tuolloin JHT oli otteluvoitoin 3-1 parempi ja vei Suomi-sarjan mestaruuden Kalajoelle. Revanssia lähdetään siis hakemaan!

Sami Ryhänen: ”Hienoa päästä pelaamaan pudotuspelejä! Kausi on sujunut hyvin ja kolmas sija runkosarjassa oli hieno saavutus. Nyt lähdetään luottavaisin mielin nauttimaan pleijareista. Vastus on erittäin kova, haastajina lähdetään sarjaan. Oman mausteensa antaa tiivis ottelutahti, ensimmäiset kolme peliä pelataan neljän päivän sisällä (lauantai, sunnuntai, tiistai).”

Peli alkaa Kokonniemen jäähallissa klo 16:00. Otteluisäntänä pelissä toimii Porvoon Energia ja aloituskiekon pudottaa toimitusjohtaja Patrick Wackström.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN!