Hunters nappasi vierasvoiton jatkoerässä

5.3.2019

#50 Patrik Mallenius, kuva Janne Penttinen

JHT – Hunters 2-3 JA (1-1, 1-0, 0-1, 0-1)

Sunnuntaina Kalajoella nähtiin avauspelin tappiosta sisuuntunut Hunters. Ottelu lähti käyntiin tutulla railakkaalla pelillä ja tulosta saatiin erän puolivälin jälkeen Patrik Malleniuksen avausmaalin muodossa. Hunters oli ottelussa eri ilmeellä, kuin lauantaina Porvoossa ja joukkue blokkasi, taisteli, luisteli ja meni tilanteisiin läpi ottelun hyvällä intensiteetillä. Ensimmäinen erä päättyi tasatilanteeseen 1-1. Toisessa erässä JHT pääsi rankaisemaan kerran ylivoimalla, mutta kolmannen erän seitsemännellä minuutilla Miska Varjosaari pääsi laidalta irti Jesse Söderqvistin tarkan syötön ansiosta ja siirsi Huntersin tasoihin.

Voittomaali nähtiin ensimmäisen jatkoerän puolivälissä. Mallenius läi lähes nollakulmasta kiekon maalille, jossa se muutti JHT:n pakin luistimesta suuntaa ja painui maalivahdin längistä sisään.

Hunters sai siten arvokkaan vierasvoiton ja palautti kotiedun itselleen! Tilanne ottelusarjassa on 1-1, seuraavat pelit pelataan tiistaina Porvoossa ja torstaina Kalajoella.