Hunters voittoon kahdessa ensimmäisessä välierässä

15.3.2019

Kuva Janne Penttinen

12.3. Kiekko-Espoo Hunters 2-3 ja 14.3. Hunters Kiekko-Espoo 4-1. Kolmas peli lauantaina 16.3. klo 17:00 Espoonlahdessa

Kahden voiton turvin Hunters johtaa ottelusarjaa 2-0. Jatkoon tarvitaan kolme voittoa ja ensimmäinen ”ottelupallo” on Espoossa lauantaina 16.3.

Ensimmäinen peli oli tasainen kohtaaminen, jossa Huntersin maalinteon tehokkuus ja malivahtipeli tatkaisi voiton.

Toinen peli Porvoossa oli alussa vierasjoukkueen hallintaa vaikka Hunters johtikin ensimmäisen erän jälkeen ottelua maalein 3-1. Toinen ja kolmas erä pelattiin hyvin ja Kiekko-Espoolle ei annettu mahdollisuutta tulla peliin mukaan.

Sarjan kolmas peli pelataan Espoonlahdessa lauantaina ja mikäli kotijoukkue kairaa voiton, niin neljäs peli on jo sunnuntaina 17.3. klo 17:00 Porvoossa.