Uusia pelaajasopimuksia!

15.5.2020

Eetu Matilainen, Evgeni Soloviev, Lari Kukkohovi, Niko Tammi ja Aleksi Laitinen

 

 

Eetu Matilainen

Viime keväänä ennen siirtorajaa Jokereiden A-junioreista paluun tehnyt porvoolainen lunasti itselleen sopimuksen kasvattiseuraansa kaudelle 20-21. Päävalmentajan mietteet: Viime kaudella Jokereista siirtynyt Eetu on meille todella positiivinen lisä. Hän on hyvin liikkuva hyökkääjä, jolla on vielä hyvä työmoraali. Loistavaa saada oman kaupungin poika takaisin Huntersiin!

https://www.eliteprospects.com/player/318332/eetu-matilainen

Jevgeni Soloviev

Hunters on tehnyt jatkosopimuksen 27-vuotiaan hyökkääjän kanssa, joka aloittaa nyt kolmatta kokonaista kauttaan Porvoossa. Päävalmentajan mietteet: Keni on meille tärkeä runkopelaaja, jonka vahvuuksiin kuuluu monipuolinen pelaaminen. Takuuvarmaa suorittamista ottelusta toiseen.

https://www.eliteprospects.com/player/48810/jevgeni-soloviev

 

Lari Kukkohovi ja Niko Tammi

Moni on sitä mieltä, että maalivahdeista se joukkueen kasaaminen lähtee. Hunters voikin nyt ilolla todeta meillä olevan veskaripuoli kunnossa, sillä molemmat viime kauden moket jatkaa joukkueessa. Päävalmentajan mietteet: Loistavaa, että kumpikin viime vuoden maalivahdeista jatkaa Huntersissa. Lari on ollut jo kaksi vuotta Suomi-sarjan kärkiveskareita ja uskon, että hänellä on vielä paljon annettavaa tulevaisuudessa. Nikolla oli todella hyvä kausi kaikenkaikkiaan. Hän pelasi todella hyviä pelejä ja otti isoja steppejä eteenpäin. Kuten Larin, myös Nikon kohdalla odotan mielenkiinnolla, miten kehitys jatkuu. Tätä myötä meillä on kaksi laatumaalivahtia.

https://www.eliteprospects.com/player/114738/lari-kukkohovi

https://www.eliteprospects.com/player/320740/niko-tammi

 

Aleksi Laitinen

Viime kaudella armeijan "harmaissa" palvellut Laitinen on allekirjoittanut jatkosopimuksen. "Oman kylän poika" palasi vuosi sitten kotikaupunkiin, mutta puolustusvoimien vaatimukset tekivät kaudesta normaalia raskaamman. Nyt on toisin ja innolla odotamme, mitä tuleva kausi tuo tullessaan. Päävalmentajan mietteet: Allulla oli viime vuonna todella haastava kausi armeijan takia. Mies pelasi loistavia pelejä silloin, kun pääsi käymään jäällä enemmän. On todella monipuolinen pelaaja. Ei koskaan valittanut, jos peli ei kulkenut. Huikea työmoraali, minkä uskon tuovan hänelle tänä vuonna paljon hyviä asioita.

https://www.eliteprospects.com/player/235431/aleksi-laitinen