Lisää pelaajasopimuksia!

21.5.2020
Jere Pulkkinen, Kevin Johansson ja Jesse Kankkunen

Jere Pulkkinen: Järkäle jatkaa Porvoon puolustuksessa! Hunters solmi vuoden mittaisen jatkosopimuksen 25-vuotiaan Jere Pulkkisen kanssa. Kausi on Jeren viides Porvoossa, joten hienoa nähdä mies luutimassa tutussa kaukalossa tulevallakin kaudella. Päävalmentajan mietteet: Jere on todellinen joukkuepelaaja. Hän on erittäin tärkeä kaveri kopissa. Peruspakki, jolla on myös potentiaalia ottaa isompikin steppi eteenpäin. Puolustuspelaaminen on parhaimmillaan todella jämäkkää.

 

Kevin Johansson: Erittäin hyvillä mielin on Hunters solminut jatkosopimuksen 19-vuotiaan hyökkääjä Kevin Johanssonin kanssa. Päävalmentajan mietteet: Kevin on nuori oman kylän poika, jolla on riittävät lajitaidot Suomi-sarjaan iästään huolimatta. Jo viime kaudella hän pelasi hyviä pelejä ja tänä vuonna on paikka ottaa isompikin rooli joukkueesta.

Jesse Kankkunen: Uusi viikko, uudet pelaajajulkkarit! Hunters jatkaa sopimusneuvottelujaan aktiivisesti ja jatkosopimukseen päädyttiin myös puolustaja Jesse Kankkusen kohdalla. Kyseessä Kankkusen 4. kausi edustuksessa. Päävalmentajan mietteet: Jesse on hyvä kiekollinen pakki, jolla on potentiaalia olla todella tehokas hyökkäyspäähän. Jessellä on hyvä laukaus, mitä saisi käyttää vielä enemmän. Monipuolinen pakki, jota voi käyttää monessa roolissa.