Uusia pelaajasopimuksia.

16.6.2020Jimi Toivonen ja Perttu Lesch jatkavat Porvoossa.

Jimi Toivonen

Hunters on tehnyt jatkosopimuksen puolustaja Jimi Toivosen kanssa. 24-vuotias Jimi on joukkueelle tärkeä, perusvarma pakki, jolle tuleva kausi on 3. edustusjoukkueessa.

Päävalmentajan mietteet: Jimi on tasaisen varma suorittaja, eikä hänen pelinsä heittele hirveästi. Hyvä rauhallinen tyyppi, joka saattaa olla itselleen joskus liiankin kriittinen. Edelliskauden iso jäähymäärä putosi rajusti, mikä kertoo miehen keskittyvän jäällä oikeisiin asioihin. Iso palanen meidän puolustusta

Perttu Lesch

Joukkueen viihdyttäjä Perttu Lesch (s. 1996) on allekirjoittanut vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Koronan takia keskeneräiseksi jääneessä playoffs-sarjassa Perttu liekehti tehden 7 ottelussa pisteet 4+4. Pukukoppipelaaja on siis pelaaja paikallaan myös kaukalossa.

Päävalmentajan mietteet: Pera on melkoisen aktiivinen höpöttäjä kopin puolella ja miehellä riittää tarinaa olevan vaikka ja mistä. Miehellä on myös kaukaloon paljon annettavaa ja uskon, että tänä vuonna se myös näkyy. Omaa todella hyvän laukauksen mitä tosin saisi käyttää enemmän. Hienoa, että mies jatkaa tälläkin kaudella.