Huntersin playoffpelit päättyivät

15.3.2021

Huntersin tavoite edetä Suomi-sarjan pudotuspeleissä kariutui odottamattoman aikaisin

Suomi-sarjan pudotuspelit käynnistyivät niin kutsutulla villi kortti- vaiheella viime viikolla ja välisarjan jälkeen vastustajaksi näihin kaksi voittoa kolmesta otteluihin saatiin Juväskylän Riemu. Hunters voitti Riemun runkosarjasan ainoassa kohtaamisessaan Jyväskylässä, mutta nyt tuli tiukkojen vääntöjen jälkeen jo kahdessa ensimmäisessä ottelussa ratkaisevasti tappiot ja inhottava kesäloma joukkueelle koitti ennen aikaisesti.

Hyvin ja vauhdikkaasti käynnistynyt sarja syksyllä keskeytyi yli 2, 5 kuukaudeksi ja yhteisharjoittelun puuttuminen jäällä vaikutti ilmiselvästi joukkueen toipumiseen uudelleen iskukuntoon. Kauden päättyminen alkuvaiheeseen oli seuran  asettamaan tavoitteeseen nähden pettymys.

Joukkueemme koostuu todella hyvistä vähintään Suomi-sarjatason pelaajista ja joukkue on tehnyt koko kauden ajan parhaansa otteluissa pistepotin kartuttamiseksi. Myös nyt pelatuissa kahdessa pudotuspelissä pelaajien panos ja yrittäminen ansaitsevat ison kiitoksen vaikkei se tällä kertaa riittänytkään.

Kiitokseksemme kohdistuu myös valmennuskaksikkoon Mikko Juutilainen ja Vili Mustonen sekä joukkueen kaikki kaikessa joukkueenjohtaja Paula Palokankaaseen unohtamatta huoltajamme Guy Roosin panosta joukkueen hyväksi.

Seura kiittää myös kannattajiaan ja faneja sekä kaikkia yhteistyökumppaneita jotka ovat mahdollistaneet kuluneen kauden Suomi-sarjan pelit Porvoon Huntersille.

Seuraavan kauden valmistelu on nyt aloitettu poikkeuksellisen aikaisessa vaiheessa.  

Johtokunta   Markku Välimäki puheenjohtaja