Huntersille uusi päävalmentaja 1.5.2021 alkaen

30.3.2021

Pekka Siikalan ja Huntersin kahden kauden mittainen sopimus on tänään allekirjoitettu

Pekka Siikala on 54 vuotias pitkän linjan jääkiekkovalmentaja korkealla tasolla niin junioreissa kuin aiukuisten joukkueissa aina 1990-luvun alusta alkaen tähän päivään saakka. Merkittävimpiä näistä valmennustehtävistä mainittakoon Kiekko-Vantaan Mestis päävalmennus ja KJT Tuuskin Mestis päävalmennus sekä Nuorten SM-liiga päävalmennus.

Pekka on suorittanut kaikki jääkiekon valmentajatutkinnot ja myös Huippuvalmentajatutkinnon hyvin arvosanoin (koulutusryhmän priimus) ja työelämän sektorilla Puolustusvoimissa hänellä  myös  laaja koulutustausta ja Puolustusvoimista hän jäi eläkkeelle vuonna 2019. 

Pekka Siikalan sopimus kattaa alkavan kauden 2021-22 ja myös seuraavan kauden 2022-23.  Tehtävä alkaa virallisesti 1.5.2021, mutta harjoitusten ja toiminnan suunnittelu käynnistyy muun muassa pelaajakartoituksilla jo huhtikuussa ja ensimmäinen joukkueen aloituspalaveri on toukokuun alussa.

Tulokselliseksi tavoitteeksi Siikala on asettanut Suomi-sarjan mestaruuden.

Porvoon Hunters toivottaa Pekan tervetulleeksi porvoolaisen jääkiekkoilun kehittäjäksi. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös U22-juniorijoukkueen valmenuksen tukeminen.