Päävalmentajan terveiset harjoitusotteluiden jälkeen.

19.8.2022 klo 21:14

Nyt on harjoituspelit suomi sarjan joukkueita vastaan pelattu. Seuraavaksi pelaamme Suomen Cup pelit mestis joukkueita vastaan kahden viikon päästä, kun menemme viime vuoden menestyksen perusteella suoraan kolmannelle kierrokselle.
Joukkueessa on 16 uutta pelaajaa ja pelin, pelaajien, johtoryhmän, toimintatapojen, huollon, jne. yhteen sovittaminen vie oman aikansa. Nuori joukkue on erittään vastaanottava ja kehitystä joukkueessa kaikilla osa-alueilla tapahtuu jatkuvasti. Tällä hetkellä iso kiitos annettava kaikille pelaajille, jotka ovat jo nyt pystyneet luomaan loistavan yhteishengen joukkueeseen.
Paljon kuulee puhuttavan siitä, että Hunters menetti viime kauden parhaat pelaajansa. Itse näen asian siten, että kyse ei ole menetyksistä vaan lähes pakon sanelema nuorennusleikkaus. Tällä ja tulevina kausina  U20SM sarjassa pelaa 24 joukkuetta, joka tarkoittaa sitä, että seuraavina 2-3 vuonna ns. yli-ikäiset pelaajat löytävät pelipaikan pääsääntöisesti U20SM sarjasta. Pelaajat U20SM ja mestiksen välillä ovat käytännössä erittäin vähissä tulevina vuosina ja Hunters on tällä nuorennusleikkauksella asiaan reagoinut.
Seuraavan kahden viikon aikana hiotaan taas joukkueen pelitapaa ja valmistaudutaan Suomen Cup:n koviin peleihin. Sarja-avauksessa 16.9.2022 kotiavauksessa kohdataan sarjan ennakkosuosikki LeKi