Tjenare! Pelaajasopimuksia tulille, valppaalta valmennusteamilta täyslaidallinen.

10.5.2024


Kuuleman mukaan Porvoon jäähallin peltikatto on vaan rapsahdellut, kun kohot on napsahdellet sinne, jääden koukuistaan roikkumaan räystäille, lukuun ottamatta paria koukkuun tarttunutta saalista. Niissä ei tosin siimoja ole tarvinnut kummemmin kiristellä.

Toimistolla on enempi oltu huolissaan jäähallin katon kestävyydestä, mutta toistaiseksi katto on vielä paikallaan ja reipas hallihenkilökunta on korjannut vieheet talteen, taatakseen turvallisen kulun jäähallille.

Porvoolaisuus on ollut vahvassa roolissa tälläkin kaudella joukkuetta rakentaessa, mutta tahtotilasta huolimatta, jengin rakentaminen ”oman kylän pojista” ei yksinään riitä. Onneksemme, Hunters Junioreissa on kasvamassa hyvää vauhtia tulevia Suomi-sarjan staroja. Tällä kaudella tulemmekin panostamaan vahvemmin yhteistyöhön junnujen kanssa.

Lisäksi seura on kasvanut, kun lippulaivan vahvuuteen siirtyi U20 joukkue Warriors junioreista, Hunters Edustuksen ja Hunters Teamin rinnalle. Välkommen ombord!

Kauden 2024-2025 rosterissa tullaan näkemään edelleen tuttuja, hyvinkin viekkaita metsästäjiä, Porvoon mitalla. Metsästyshommiin on saatu lisää ruutia paluumuuttajista sekä näillä mannuilla täysin uusista metsästäjistä. Tervetuloa Huntersiin!

Valmennusteamin väijyhommat on edelleen käynnissä, joten pysytään asemissa