OTTELURAPORTTI ja MAALIKOOSTE Hunters-HCIK  7-4 (2-1, 1-0, 4-3)

25.9.2017

Sarjan toinen peli ja toinen voitto, täydet pisteet avausviikonlopulta!

Huntersin kotiavaukseen vastustajaksi luisteli HC Indians Kaarinasta. Molemmat joukkueet voittivat lauantain avauskierroksella eli tiukka matsi oli odotettavissa.

Ensimmäisessä erässä Hunters pääsi hyvin alkuun, mutta puolustusalueella oltiin ajoittain vähän pulassa. Huntersin maalilla pelannut Juuso Hyyppä piti alun vaikeina hetkinä joukkuetta pystyssä. Avausmaali nähtiin ajassa 05:55 Nikke Kettukankaan laukauksen painuessa vastustajan maalin yläkulmaan. Syötöt Roope Sipiläiselle ja Antti Rantsille. 2-0 tehtiin ylivoimalla, kun Tomi Roukala pääsi läheltä nostamaan kiekon maaliin Janne Nukarisen namupassista, toisena syöttäjänä Moses Mustonen. Ajassa 13:09 Huntersin Markus Hämäläinen sai pelirangaistuksen polvitaklauksesta ja viiden minuutin jäähyn aikana HCIK onnistui maalinteossa, kun jäähyä oli vain minuutti jäljellä.

Toisessa erässä Hunters lisäsi kaasua ja vastustaja joutui ottamaan aikalisänkin, kun hyökkäykset vyöryivät jatkuvasti vieraiden maalia kohti. Hallinnasta huolimatta Hunters onnistui vain kerran maalinteossa. Ajassa 33:00 Jami Häppölä siirsi maalin kulmalta kiekon verkkoon, syöttöpinnat tähän Moses Mustonen ja Ville Heikkinen. Erätauolle mentiin siis numeroissa 3-1.

Kolmannessa erässä Hunters meni menojaan ja siirtyi jo 7-1 johtoon, maalintekijöinä Moses Mustonen, Antti Rantsi, Roope Sipiläinen ja Valtteri Lemmetty. Viimeisen kuuden minuutin aikana ote vähän herpaantui ja HCIK kaunisteli loppulukemiksi 7-4.

”Ensimmäisessä erässä oltiin vähän telineissä ja kiekollinen peli oli sekavaa. Toiseen erään parannettiin pelirohkeutta ja hyökättiin sekä puolustettiin hyvin. Kolmannessa erässä saatiin sitten onnistumisia hyökkäyspäässäkin. Lopun 6 minuuttia oli sitten sekavaa aikaa mutta laitetaan se avausviikonlopun piikkiin ja otetaan oppia siitä.

6 pistettä viikonlopusta on hyvä suoritus mutta parannettavaa löytyy ja ehjä 60 minuuttinen jäi vielä pelaamatta”, summasi päävalmentaja Tero Määttä pelin ja avausviikonlopun annin.

Ottelun maalikooste: https://youtu.be/t0BHp8HGXt4

Tilastot: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/gamereport.php?gameid=6585&season=