OTTELURAPORTTI Hunters – Muik Hockey 7-1 (1-1, 2-0, 4-0)

8.10.2017

#89 Reno Goodwin (ensimmäinen vasemmalta) iski matsissa kypärätempun.
#89 Reno Goodwin (ensimmäinen vasemmalta) iski matsissa kypärätempun.

Vierasjoukkue Muik Hockey taisteli hyvällä asenteella, mutta ei lopulta voinut mitään luisteluvoimaiselle kotijoukkueelle.

Ottelun ensimmäinen erä oli vähän tahmea, ja Hunters ei saanut tuttua tempoa peliin. Vierasjoukkue Muik Hockey pelasi hyvin ja piti pelin tasaisena.  Muik tekikin ottelussa avausmaalin erän puolivälin vaiheilla nopean vastahyökkäyksen tuloksena ja Huntersin maalilla torjunut Ari Ahokas yllätettiin ensimmäisen ja ainoan kerran. Hunters kuittasi Valtteri Lemmetyn lämärillä heti perään ja tauolle mentiin 1-1 lukemissa.

Pelin alkua ja ottelun ensimmäistä erää häiritsivät ongelmat jään kanssa. Jäätä paikkailtiin pitkään useasta kohdasta. Tuomarit harkitsivat jo ottelun siirtämistä toiseen jäähalliin turvallisuussyistä, mutta lopulta jää saatiin kestämään juuri ja juuri ottelun loppuun saakka. Porvoon hallin jään kanssa oli jo viime kaudella suuria ongelmia useassa pelissä ja samat ongelmat näyttävät edelleen jatkuvan. Hunters pahoittelee tilannetta ja teemme kaikkemme, jotta Porvoon kaupunki hoitaisi ongelman kuntoon.

Toisessa erässä Hunters pudotti vieraat kyydistä ja kolmella kentällä peliin lähtenyt vierasjoukkue ei pystynyt vastaamaan kotijoukkueen vauhtiin. Reno Goodwin täräytti erässä kaksi maalia, molempiin syöttäjinä ketjukaverit Moses Mustonen ja Ville Heikkinen.

Kolmas erä oli edelleen Huntersin näytöstä. Ensin Antti Rantsi onnistui maalin edestä tilanteessa kovan Huntersin pyörityksen päätteeksi. Syötöt maaliin Roope Sipiläinen ja Reko Riihinen. Riihinen laukoi Huntersin viidennen maalin Markus Hämäläisen toimiessa assistenttina. Sen jälkeen Goodwin laukoi illan kolmannen maalinsa Heikkisen ja Jesse Kankkusen syötöistä. Loppulukemiksi 7-1 sinetöi Sipiläinen maalin kulmalta, syötöt tähän Nikke Kettukangas ja Rantsi.

Ensimmäisen erän virkamiesmäisen pelaamisen jälkeen tajuttiin että pitää pistää työhaalarit päälle ja tehdä myös likaista työtä jos aiotaan tehdä maaleja. Täytyy kyllä nostaa hattua myös Muikille koska taistelivat ja puolustivat hyvin ensimmäisessä erässä ja meidän hyökkäyspelaaminen oli kulmissa pyörimistä. Kaksi viimeistä erää oli sitten mallikasta pelaamista ja ansaittiin 3 pistettä”, summasi Tero Määttä pelin annin.

 

Hunters on aloittanut sarjan upeasti, tappioita ei ole tullut ja voittoputki on nyt jo kuuden ottelun mittainen. Seuraavaksi sitä yrittää katkaista Kotkan Titaanit ensi perjantaina.

 

Tilastot: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/gamereport.php?gameid=6634&season=

Maalikooste: https://youtu.be/hmUOve1-XD4