Hunters – FPS 6-3 (1-0, 3-3, 2-0)

4.2.2018

Ville Heikkinen, tehot ottelussa 3+2
Ville Heikkinen, tehot ottelussa 3+2

Ville Heikkiselle kypärätemppu ja kaksi syöttöä

Lauantaina nähtiin Kokonniemen jäähallissa jälleen voittojen tielle palannut Hunters.

Vieraat tulivat ryminällä peliin ja koittivat kovalla karvauksella ja taklauspelillä sekoittaa Huntersin pakkaa. Tästä ei kotijoukkue kuitenkaan hätkähtänyt ja FPS:n jäähyillessä Hunters siirtyi kahden miehen ylivoimalla 1-0 johtoon. Maalintekijänä Reno Goodwin ja syöttäjinä Reko Riihinen sekä illan tehomies Ville Heikkinen.

Toisen erän alkuun vieraat tekivät pikavauhdilla kaksi maalia, mutta neljän minuutin kohdalla Heikkinen tasoitti pelin upealla yksilösuorituksella harhauttaen ensin kaksi vieraiden pakkia ja lopuksi maalivahdinkin. FPS siirtyi vielä kerran johtoon saatuaan kahden Huntersin peräkkäisen jäähyn ansiosta 5-3 ylivoiman, mutta tämäkin johto kuitattiin nopeasti, kun vuorostaan kotijoukkueen ylivoima toimi. Goodwin antoi namupassin maalilla päivystäneen Markus Hämäläisen lapaan ja  tämä siirsi kiekon varmasti verkkoon. Erän lopulla Heikkinen teki illan toisen maalinsa, kun tarkka kuti puolustajan jaloista painui maaliverkon perukoille.

Kolmannen erän alussa ottelun käännekohdaksi muodostui ensin vieraiden epäonnistunut rangaistuslaukaus ja sitten välittömästi tämän jälkeen Janne Nukarisen maali, syöttäjinä Valtteri Lemmetty ja Tomi Roukala. Huntersin kuudennen maalin teki Heikkinen tyhjään FPS:n maaliin vieraiden yrittäessä kavennusta ilman maalivahtia.

Päävalmentaja Tero Määttä: ”Fyysinen peli oli tänään ja se oli kyllä odotettavissakin, playoff-tyylinen peli. Liikaa otettiin jäähyjä ja se sotki vähän rytmiä. Hyviä kokemuksia saatiin tästä kevättä ajatellen. Saatiin vähän näkymään niitä pieniä juttuja, mitä ollaan viime aikoina työstetty ja jokainen jätkä pisti tänään työhaalarit niskaan. Hieno voitto, mutta huominen peli tulee nopeasti vastaan ja taas saadaan pistää parastamme.”

Ottelun tilastot: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/gamereport.php?gameid=62402&lang=fi