Hunters – JHT 5-2 (1-2, 0-0, 4-0)

11.2.2018

Hunters toipui sokkialusta ja jyräsi voittoon

Ottelun alku oli murheellinen. JHT rokotti Huntersin parista virheestä tehokkaasti ja ajassa 3:15 siirtyi jo 0-2 johtoon. Tässä vaiheessa Huntersin valmennus päätti herätellä joukkuetta vaihtamalla maaliin Juuso Hyypän tilalle Ari Ahokkaan. Peli alkoikin kulkea paremmin ja kaivattu kavennus saatiin ajassa 8:20 ylivoimalla, kun Reko Riihinen iski takatolpalta Ville Heikkisen syötöstä kiekon maaliin, toisena syöttäjänä maalissa oli Reno Goodwin. Erän vanhetessa ote siirtyi Huntersille ja raikkaalla jalalla yhtenäisenä luistellut joukkue sai pelin kulkemaan mukavasti.

Toinen erä oli maaliton, mutta Huntersin hallinta jatkui. JHT:n maalissa torjunut Petrus Lintonen oli täystyöllistetty ja joutui torjumaan erässä peräti 17 laukausta.

Kolmannen erä viidennellä minuutilla kotijoukkueen suoran hyökkäyksen päätteeksi Janne Nukarinen laukoi pelin tasoihin, syötöt Heikkinen ja Nikke Kettukangas. Tästä viiden minuutin päästä Valtteri Lemmetty laukoi ylivoimalla Huntersin johtoon, syöttöpinnat tähän Goodwin ja Heikkinen. Lopussa JHT:n yrittäessä tasoitusta ilman maalivahtia Hunters iski tylysti kiekon kaksi kertaa tyhjiin Markus Hämäläisen ja Jevgeni Solovievin toimesta. Jälkimmäiseen maaliin merkittiin syöttäjiksi Lemmetty ja Riihinen.

Tärkeät kolme pinnaa hyvällä pelillä, hieno nousu alun tappioasemasta ja Ahokkaan torjuntaprosentti täydet 100%!

Tilastot: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/gamereport.php?gameid=62413&lang=fi

Maalikooste: https://youtu.be/MffWAv5vBmE