Hunters-KOOVEE 3-1 (1-0, 1-0, 1-1)

15.2.2018

Hunters lähtee runkosarjan päätöskierroksille sarjajohdossa

Hunters lähti hyvin liikkeelle keskiviikon peliin KOOVEE:ta vastaan. Tappio kuun alkupuolella Tampereella oli tuoreessa muistissa ja joukkueesta huomasi ennen peliä, että halvalla ei pisteitä tänään vieraille luovutettaisi.

Maalitilin avasi pelin yhdeksännellä minuutilla Huntersin Otto Cichoracki lyömällä röyhkeästi maalin edestä kiekon verkkoon, syöttäjinä maalissa Ville Rantanen ja Janne Jussila.

Toisessa erässä Huntersin ylivoima toimi, kun Robin Saari iski maalin edestä tilanteeksi 2-0 Roope Sipiläisen ja Janne Nukarisen syötöistä. Erän loppupuolella vieraat saivat luotua muutamia hyviä maalipaikkoja mm. kolmen läpiajon muodossa, mutta Ari Ahokas Huntersin maalilla hoiti tilanteet tyylikkäästi.

Kolmannen erän alkupuoliskolla KOOVEE kavensi hyvän yksilösuorituksen ansiosta tilanteeksi 2-1, mutta Hunters pelasi erän lopun järkevästi ja viimeisen naulan arkkuun löi Jevgeni Soloviev laukomalla omalta alueelta kiekon tyhjiin.

Erityismaininta linjatuomareille, jotka joutuivat kaksistaan viheltämään melkein kaksi erää, kun päätuomari Pekka Kemppinen joutui jättämään pelin kesken toisen erän alkuminuuteilla.

Ottelun tilastot: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/gamereport.php?gameid=62416&season=

Voitolla Hunters nousi sarjan kärkeen ohi Pyryn, kun kaksi peliä on vielä pelaamatta. Ensi viikonloppuna pelataan vielä viimeiset runkosarjan pelit, joissa ratkeaa runkosarjan voitto. Huntersin sijoitus on vähintään toinen.

Playoffit alkavat viikon päästä. Huntersilla on kotietu ja kolme voittoa tarvitaan jatkoon pääsemiseksi. Ensimmäisen kierrokset playoff-pelit Porvoossa pelataan keskiviikkona 21.2. klo 19:00 ja sunnuntaina 25.2. klo 17:00. Vastustaja näihin peleihin tulee Suomi-sarjan alemman loppusarjan kahden parhaan joukosta. Vahvimmin noille sijoille ovat ehdolla HC Indians, AIK/Laser HT ja Titaanit.